Joyful Giftcard 800

Med något för alla

Svårt att välja julklapp? Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den bredd av starka internationella varumärken som utgör basen i produktutbudet.

Med ett unikt samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen förstärks utbudet ytterligare och resultatet blir ett fantastiskt gåvokort som gör mottagaren glad och nöjd. Med över 200 val i 8 olika kategorier så finns det något för alla.
 
Med det nya diamantsystem kan mottagaren av kortet välja en eller flera gåvor som packas och skickas som ett paket till kunden. Joyful giftcard 800 är laddat med 4 diamanter som man har till sitt förfogande att använda som man vill på inlösningssidan. Alla produkter kommer vara märkta med det antal diamanter de är värda och mottagaren kan välja gåvor upp till den diamantnivå de förfogar över.
Valen måste göras vid samma tillfälle för att vi skall kunna sampacka till en sändning.
Det går inte att logga in med sin kod igen om man själv väljer att inte utnyttja alla diamanter på en gång. Däremot kan mottagaren logga in och titta på vårt sortiment hur många gånger de vill tills dess att de lagt sin order.
 
Testkod: DEMO800
Vill du ge det lilla extra , välj då att köpa till en tilläggsgåva för 149:- alt 299:-
 
 
 
 
799 :-/st
(Pris vid 50 st)

Fraktkostnad på 79:-/ kort tillkommer

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Joyful Giftcard 800
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295