Ring oss! 033-44 44 55

Så här fungerar gåvokort från Mickson

Årets julklapp, varje år!

Här hos Mickson får vi alltid frågan om varför man ska välja ett gåvokort som julklapp eller företagsgåva. Vårt svar är enkelt. Med ett gåvokort ger du mottagaren möjlighet att välja något som hen verkligen vill ha eller behöver. Så enkelt är det!

Så hur fungerar det då?

Det du som beställare behöver göra är egentligen att bestämma dig för ett kort som passar din budget och känslan du vill förmedla, resten är sen upp till personerna som får kortet när det kommer till valet av vad dom vill ha för gåva.

Presentkort of Sweden har ett enormt utbud av olika produkter att välja mellan i två olika nivåer genom deras gåvokort ”Klassisk” & ”Regal”. Vill du ge bort ett lyxigt gåvokort med mycket värde för pengarna skulle vi föreslå Mannerström. Där får mottagaren välja en av två kokböcker som tillkommer utöver en bonusgåva i form av till exempel en pepparkvarn. Och då har vi inte ens nämnt någon av de 30 gåvorna som medföljer själva kortet!

När du beställer ett av gåvokorten från Presentkort of Sweden, Mannerström, Supékort eller MediaCard så kan du räkna med att dina mottagare blir nöjda och glada, till skillnad från när dom fick den klassiska ljusstaken eller termosen som senare användes till julklappspelet med släkten.