Gåvokort Vinga Flexible

Gåvokortet med större valmöjlighet

Med gåvokort Vingahome så ger du bort i princip obegränsade valmöjligheter. Alla produkter som ligger med på alla Vingas andra gåvokort finns valbara på hemsidan plus allt övrigt sortiment som finns på Vingahome men kanske inte ligger med på något av gåvokorten idag.

Vi tror att det man väljer själv inte bara är något man behöver och vill ha, utan också något som man verkligen kommer att använda. Det resulterar även i ett mer hållbart alternativ och en ännu gladare mottagare av gåvan.

Mottagaren kan välja bland fler än 800 produkter från välkända varumärken och kan själv kombinera flera produkter till ett samlat värde.

Mottagaren har möjlighet att lägga till pengar själv ifall de vill köpa något som överstiger gåvokortets värde och får tillgång till de rabatterade priser och specialerbjudanden som finns på Vinga Home.

Klicka här för att se valbara gåvor

Vill ni ha egendesignat kort, egen hälsning på hemsidan eller en medgåva med kortet löser vi självklart det. 

Leverans
Digitalt utskick
Vi kan skicka dina gåvokort både via SMS eller mail, meddela oss efter din beställning.
 
Fysiskt utskick
Vi kan skicka dina gåvokort med ett fysiskt kort, hälsning och kuvert.

 

Du väljer själv vilket belopp du vill fylla på kortet från 150:-/gåvokort

Fraktkostnad på 79:- / kort tillkommer 

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295