Välkommen till oss på Mickson

Vi levererar sommarpresenter och julklappar till små och medelstora företag - inslagna med en oöverträffad kombination av glädje, engagemang och pålitlighet.

Ingen kund är för stor för oss och ingen kund är för liten.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: [email protected]

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åka till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

Favoritprodukt: Brooklands weekender - perfekt väska för den korta resan

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Löparnörden på Mickson. Springer mer än gärna en runda eller två i skogen om man få några halvtimmar över.
Älskar resa och att upptäcka nya platser och har ett genuint intresse för att ÄTA mat!

Favoritprodukt: Aberdeen handduksset - Ett handduks set blir alltid väl mottaget och är en användbar produkt i hemmet, sommarstugan eller gymmet.

Varför inte välja ett av våra ekologiska alternativ om den möjligheten finns?  

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Favoritprodukt: Hunton Weekendbag - gillar att resa med stil!

 

Magnus Lindqvist

Magnus Lindqvist

Sportfånen i gänget. Hardcore Arsenalsupporter som blandar upp familjelivet med lite golf och padeltennis. Älskar att samla ihop lite vänner och spela sällskapsspel, men hatar att förlora. Älskar att resa och uppleva nya saker men hatar att flyga.

Favoritprodukt: Klippan Rings pläd

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

Favoritprodukt: Monte Gjutjärnsgryta - Perfekt för långkok och höstens goda grytor. En gryta som du kommer att ha glädje av i många, många år!

Gunilla Larsson

Gunilla Larsson

På sommarhalvåret hänger hon mest i trädgården och resten av året är det i ateljén med målarpenseln i högsta hugg man hittar henne.

Favoritprodukt: Ernst skål med serveringsbestick 

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

Favoritprodukt: Porsche Japansk Kockkniv P3 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295