Vinga Extravagans Gåvokort

Exklusiva gåvor att välja själv!

Gåvokort Extravagans är ett gåvokort för den som vill ge lite mer med ett stort urval av högkvalitativa produkter från flera välkända varumärken så som Rosendahl, Snö, Wilson, Allers media, Vinga of Sweden, Elektrolux, Dr Zipe, Grinda Stockholm, Koss, Saddler, Amanda Christensen m.fl. Det finns produkter i kategorierna Kök & Servering, Heminredning & Dekoration, Fritid, Accessoarer, Badrum, Elektronik, Media samt Underhållning & Upplevelser. Ett gåvokort för dig som uppskattar ett brett urval av produkter.

KLICKA HÄR för att se valbara gåvor. Sortimentet uppdateras under säsongen 

 

Vill du ha egen design på framsida och insida av kortet så löser vi det! Från 50 st kan ni få helt egen insida och framsida.

Vill ni göra hemsidan mer personlig och även ha egen hälsning och logotype på hemsidan så är detta inga problem. (Från 50 st)

Leverans
Digitalt utskick
Vi kan skicka dina gåvokort både via SMS eller mail, meddela oss efter din beställning.
 
Fysiskt utskick
Vi kan skicka dina gåvokort med ett fysiskt kort, hälsning och kuvert.
599 :-/st
(Pris vid 50 st)

Frakt tillkommer: 79:-/kort

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295