Gåvokort Vinga Nobel

Gåvokortet för dig med lite snävare budget

Ge mottagaren möjlighet att själv välja något som han eller hon verkligen vill ha även med en lite snävare budget. Sortimentet är brett med produkter från en rad olika välkända varumärken. Mottagaren av kortet loggar själv in på gåvokortssajten med sina unika uppgifter. Väl inloggad presenteras en mängd olika gåvor och man klickar helt enkelt bara hem den som man själv vill ha och efter 7 dagar så finns den antingen i brevlådan eller hos närmaste ombud. Enkelt och uppskattat!

KLICKA HÄR för att se valbara gåvor. Sortimentet uppdateras under säsongen 

Vill du ha egen design på framsida och insida av kortet så löser vi det! Från 50 st kan ni få helt egen insida och framsida.

Vill ni göra hemsidan mer personlig och även ha egen hälsning och logotype på hemsidan så är detta inga problem. (Från 50 st)

 

159 :-/st

Frakt tillkommer: 75:-/kort

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295