Ring oss! 033-44 44 55

Så här fungerar gåvokort från Mickson

Årets julklapp, varje år!

Här hos Mickson får vi alltid frågan om varför man ska välja ett gåvokort som julklapp eller företagsgåva. Vårt svar är enkelt. Med ett gåvokort ger du mottagaren möjlighet att välja något som hen verkligen vill ha eller behöver. Så enkelt är det!

Så hur fungerar det då?

Det du som beställare behöver göra är egentligen att bestämma dig för ett kort som passar din budget och känslan du vill förmedla, resten är sen upp till personerna som får kortet när det kommer till valet av vad dom vill ha för gåva.

Vinga of Sweden har ett enormt utbud av olika produkter att välja mellan i fem olika nivåer genom deras gåvokort ”Classic, Regal, Nobel, Imperial och Extra Vagans". Vill du ge bort ett lyxigt gåvokort med mycket värde för pengarna föreslår vi Mannerström. Ett generöst gåvokort där mottagaren själv väljer sin julklapp bland en mängd fina köksartiklar. Du har även fina bonusgåvor tillsammans med gåvokortet att välja bland.

När du beställer något av alla våra Gåvokort, så kan du räkna med att dina mottagare blir nöjda och glada, till skillnad från när dom fick den klassiska ljusstaken eller termosen som senare användes till julklappspelet med släkten.